Skip Navigation Links.
مؤسسات بزرگ حسابرسی رویاروی پی‌آمدهای اقتصادی كرونا
 

مؤسسات بزرگ حسابرسی رویاروی پی‌آمدهای اقتصادی كرونا

ﺳﻪشنبه، 09 اردیبهشت 1399 | Article Rating

______________

بیل مایكل رئیس هیأت مدیره‌ی مؤسسه‌ی كی پی ام جی بریتانیا هشدار داده است که ریسك فاجعه‌ی اقتصادی ناشی از همه‌گیر شدن ویروس كرونا به مراتب از فاجعه‌ی انسانی آن بالاتر است ، به‌ویژه آن كه واکسن تنها راهکار شناخته شده برای خروج از این بحران بیان شده و هنوز واكسن این بیماری ساخته نشده است. وی مقیاس چالش پیش روی اقتصاد بریتانیا را برای کاركنان مؤسسه‌ی خدمات حرفه‌ای كی پی ام جی تشریح كرده است و  به نیروی کار 18هزار نفری كی پی ام جی بریتانیا  اعلام کرد كه تغییر پارادایم بزرگی در شیوه‌ی زندگی و کار آن‌ها در راه است.

رئیس هیأت مدیره‌ی کی پی ام جی اذعان كرد در صورت عدم ساخت واکسن، امكان خروج  از این وضعیت یا بازگشت به حالت عادی وجود ندارد. به نظر می رسد تا ساخت واکسن ماه‌های زیادی باقیمانده است و این مدت زمان برای بقای اقتصاد جهانی بسیار طولانی است. انتظار می‌رود در برخی زمینه‌ها، ریسك وقوع یك فاجعه‌ی اقتصادی از ریسك فاجعه‌ی انسانی ناشی از كووید 19 فراتر رود. یكی از قضاوت‌های دشواری که اكنون دولت‌ها با آن روبرو هستند، ایجاد تعادل بین سلامت مردم و اقتصاد است.

اكنون زمان آزمون و خطای بی‌سابقه‌ای فرارسیده است. نگرانی رهبران كسب‌وكارهای تجاری و سیاستمداران با ادامه‌ی روند متوقف ماندن فعالیت‌ها  و افزایش خطر ماندگاری آثار بد اقتصادی حاصل از آن، رو به رشد است. از جمله پیامدهای طولانی‌مدت بالقوه‌ی این بیماری همه‌گیر ارزیابی مجدد زنجیره‌های تأمین جهانی کالاها و خدمات است.

 

تصاویر
  • مؤسسات بزرگ حسابرسی رویاروی پی‌آمدهای اقتصادی كرونا
ثبت امتیاز
اشتراک گذاری
فایل های پیوست